Ik word vaak een multi-talent genoemd. Behalve schrijver ben ik tevens fotograaf, schilder en musicus.

Op jonge leeftijd begon ik te experimenteren met onorthodoxe schildermethodes. In dezelfde periode kocht ik een Korg M-1, waarmee ik eindelijk mijn eigen muziek kon componeren en opnemen. Al gauw waren een paar melodieën klaar voor opname. Aangezien ik nooit met fotografie gestopt was, waarmee ik op 16-jarige leeftijd begon, bleef ik een erg eigen idee van de perfecte compositie ontwikkelen. Mijn schildertechnieken konden op geen enkele wijze gecategoriseerd worden, en ik ontwikkelde dezelfde ideeën met fotografie.

De idee om foto’s te maken alsof ze geschilderd leken kopieerde ik tevens naar andere disciplines, zoals videobewerking. In een periode van 10 jaar selecteerde ik 10 composities die ik samenbracht op de CD States of Mind. De liedjes van deze CD zijn te downloaden via de webshop.

Ondertussen worden mijn foto’s en schilderijen overal ter wereld verkocht, dankzij de nieuwe mogelijkheden van het internet. Verder begon ik de eerste stappen te nemen op het gebied van schrijven. Aangezien ik een grote fan ben van zowel het fantasy- als het mysterygenre, was het een logische stap om een fantasyroman te schrijven. Een gedeelte van het eerste hoofdstuk is elders op deze website te vinden. In mei 2014 werd mijn eerste roman gepubliceerd, De adelaar en het serpent. U kunt het in pdf-formaat downloaden in de webshop. Intussen staan al diverse titels op mijn naam. Een overzicht van alle titels is terug te vinden onder het kopje boeken.

Geef een antwoord